– Svøbsk har igennem de sidste 18 år opnået stor erfaring med at spille i kirker under forskellige former som duo, trio eller kvartet, og tilbyder følgende:

Musik i Kirken
En koncert i kirken evt suppleret med et par koncertnumre i sognehuset til kaffen eller frokosten. Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blender vi den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner, salmer og sange. Svøbsk søger den nære kontakt med publikum og udfordrer dem med kærlig inddragelse.

” Et imponerende balancenummer mellem tradition og fornyelse. De formår at sparke liv i alt fra klassiske polkaer til et par Grundvig-salmer suppleret med eget materiale, så man ikke kan andet end fryde sig derover. ” Klaus Lynggaard, Information. 2013

Kirkemusik
Musikledsagelse ved gudstjenester. Vi spiller post-, inter- og præludium og akkompagnerer salmerne enten med eller uden organist og kirkesanger. Vi er fortrolige med liturgien.
Ved friluftsgudstjeneste medbringer vi sang-anlæg, som præst og kirkesanger også kan benytte.

For børn
Vi har stor erfaring i at spille

Juletradition med Svøbsk+Lunau&Sund
Vi blander de gode julesalmer og sange med en god omgang folk og efterlader publikum med et smil på læben og varme i hjertet. De fire musikere har en vidtfavnende ballast indenfor kirkemusik, folkemusik, rock/pop og kor. Sammen leverer de en forrygende flot, professionel og hjertevarm koncert, der får julestemningen til at brede sig. Se mere her: Juletradition

Spillemandsmesse
Spillemandsmessen er skrevet af orkestret Jydsk på næsen; En alternativ musikgudstjeneste, hvor spillemandsmusik, salmer og fællessang (og evt dans efterfølgende) udgør det festlige indhold i gudstjenesten. I samarbejde med kirkens organis og kor eller et lokalt kor.

Folkedans
Et festligt og fælleskabsstyrkende indslag til sognemøder eller ved festgudstjenester.