Svøbsk i Kirken året rundt

– lyt til Svøbsk kirkemusik

– Svøbsk har igennem de sidste 15 år opnået stor erfaring med at spille i kirker under forskellige former som duo, trio og kvartet, og tilbyder følgende:
Kirkekoncert, Kirkemusik, Musikledsagelse til gudstjenster, Koncertforedrag, Børnegudstjeneste, Spillemandsmesse, Folkedans

Kirkekoncert
En koncert i kirken evt suppleret med et par løsslupne koncertnumre i sognehuse til kaffen eller frokosten. Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blender vi den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner, salmer og sange. Svøbsk søger den nære kontakt med publikum og udfordrer dem med kærlig inddragelse. 

” Et imponerende balancenummer mellem tradition og fornyelse. De formår at sparke liv i alt fra klassiske polkaer til et par Grundvig-salmer suppleret med eget materiale, så man ikke kan andet end fryde sig derover. ” Klaus Lynggaard, Information. 2013


Musikledsagelse til kirkelige handlinger

Musikledsagelse ved årstidens gudstjeneste, børnegudstjeneste, bryllup og begravelse. Vi spiller post-, inter- og præludium og akkompagnerer salmerne enten med eller uden orgelledsagelse. Ved friluftsgudstjeneste kan vi medbringe sang-anlæg. Vi er fortrolige med liturgien. Ved Familiegudstjenester kan vi udarbejde et program i samarbejde med præst og evt. organist. Vi har mange års erfaring med børn og musik. Vi har også god erfaring med TemaGudstjenester. Vi fortolker salmer og sange udfra et overordnet tema, som for eksempel høst, aften, sommer, jul, længsel, tvivl og tro, natur etc. – nogle som koncert og nogle til fællessang. Sangene udvælges i samarbejde med præst.


Juletradition med Svøbsk+Lunau&Sund

Vi blander de gode julesalmer og sange med en god omgang folk og efterlader publikum med et smil på læben og varme i hjertet. De fire musikere har en vidtfavnende ballast indenfor kirkemusik, folkemusik, rock/pop og kor. Sammen leverer de en forrygende flot, professionel og hjertevarm koncert, der får julestemningen til at brede sig.
Vi tilbyder et samarbejde med kirkens kor om at medvirke på et par numre til koncerten. Se mere her: Juletradition


Koncertforedrag:
– om den danske folkemusiktradition

Med fokus på tradition og fornyelse. Kan evt bruges som et inspirations-indlæg til efterfølgende debat om emnet ift kirken idag.
Vi kommer rundt om den danske og nordiske folkemusik med masser af gode musikeksempler og nogle gode anekdoter. Vi sammensætter vores program i jeres kirke, så der optræder et eksempel på lokal musik fra jeres egn.
– om den Jødiske Klezmertradition
Vi kommer rundt om den jødiske musikkultur i østeuropa, som rummer så meget skøn musik og gribende historier. Denne musik er hovedsagelig blevet brugt til bryllupper og andre festlige begivenheder, men rummer både meget vemod og livsglæde. Det høres tydeligt at musikken er influeret af både sigøjner- og østeuropæisk folkemusik.


Spillemandsmesse

Spillemandsmessen er skrevet af orkstret Jydsk på næsen; En alternativ musikgudstjeneste, hvor spillemandsmusik, salmer og fællessang (og evt dans efterfølgende) udgør det festlige indhold i gudstjenesten. I samarbejde med kirkens kor eller et lokalt kor.


Folkedans

Et festligt og fælleskabsstyrkende indslag til sognemøder eller ved festgudstjenester. 

Kommende events

2021

Sat, 13 Feb 11:00 Svøbsk Kvartet familie koncert, Morsø Folkebibliotek, Nykøbing Mors

Thu, 11 Mar 15:30 Svøbsk Bal Trio, lukket arrangement, Rødding Friskole, Rødding

Fri, 12 Mar 21:00 Svøbsk Trio, Bakkegården, Odense

Thu, 25 Mar 10:00 Svøbsk Kvartet Skolekoncert, Broskolen, Afd. Bøgehøj, Årslev

Fri, 30 Apr 10:00 Musik til Friluftsgudstjeneste, Davinde Sø / Davinde kirke, Davinde

Sun, 29 Aug 00:00 Høst Gudstjeneste og dans, Agedrup Kirke, Odense

Fri, 29 Oct 00:00 Svøbsk Kvartet spil dansk, Brenderup Aktivitetscenter, Brenderup

Mon, 1 Nov 00:00 Svøbsk Kvartet familie koncert, Frivagten, Marstal