- lyt til SvÝbsk kirkemusik

- Svøbsk har igennem de sidste 10 år opnået stor erfaring med at spille i kirker under forskellige former som duo, trio eller kvartet, og tilbyder følgende:

Musik i Kirken
En koncert i kirken evt suppleret med et par løsslupne koncertnumre i sognehuse til kaffen eller frokosten. Med flair for det nye og kærlighed til det gamle blender vi den traditionelle spillemandsmusik, egne kompositioner, salmer og sange. Svøbsk søger den nære kontakt med publikum og udfordrer dem med kærlig inddragelse.

" Et imponerende balancenummer mellem tradition og fornyelse. De formår at sparke liv i alt fra klassiske polkaer til et par Grundvig-salmer suppleret med eget materiale, så man ikke kan andet end fryde sig derover. " Klaus Lynggaard, Information. 2013

Kirkemusik
Musikledsagelse ved gudstjenester. Vi spiller post-, inter- og præludium og akkompagnerer salmerne enten med eller uden orgelledsagelse. Ved friluftsgudstjeneste kan vi medbringe sang-anlæg. Vi er fortrolige med liturgien.

Juletradition med Svøbsk+Lunau&Sund
Vi blander de gode julesalmer og sange med en god omgang folk og efterlader publikum med et smil på læben og varme i hjertet. De fire musikere har en vidtfavnende ballast indenfor kirkemusik, folkemusik, rock/pop og kor. Sammen leverer de en forrygende flot, professionel og hjertevarm koncert, der får julestemningen til at brede sig. Se mere her: Juletradition

Spillemandsmesse
Spillemandsmessen er skrevet af orkstret Jydsk på næsen; En alternativ musikgudstjeneste, hvor spillemandsmusik, salmer og fællessang (og evt dans efterfølgende) udgør det festlige indhold i gudstjenesten. I samarbejde med kirkens kor eller et lokalt kor.

Folkedans
Et festligt og fælleskabsstyrkende indslag til sognemøder eller ved festgudstjenester.

opdateret 21.03.2017
contact / booking: Svøbsk, Maren Hallberg +45 26189202 and Jørgen Dickmeiss + 45 26844672 svobsk@svobsk.dk